LinkedIn har passert 100 millioner brukereLinkedIn har annonsert at det har endelig nådd en viktig milepæl: 100 millioner brukere.

Selskapet ble grunnlagt i desember 2002 og lansert i mai 2003. De nådde lønnsomhet ganske raskt, og veksten har vært tiltakende de siste årene. Det tok LinkedIn seks år for å nå 50 millioner brukere, men det tok bare ett og et halvt år for det sosiale nettverket å doble det tallet. LinkedIn passerte 85 millioner medlemmer i oktober 2010 og avslørte at det hadde mer enn 90 millioner brukere når de ble registrert på børs tidligere i år. LinkedIn legger nå til ett nytt medlem pr sekund.

For å feire sin nye prestasjon, har LinkedIn lagt en Infographic  som bryter ned sin vekst og sin samlede medlemskap. Den inneholder mye interessant informasjon som hvem som bruker LinkedIn, og når de bruker det.

Her er noen av den mest spennende statestikken fra LinkedIn’s Infographic:

     * 56% av LinkedIn brukere er utenfor USA. LinkedIn er inne i sin raskeste vekst internasjonalt.
     * LinkedIns raskest voksende land er Brasil, med 428% vekst år-over-år. Brasil er fulgt av Mexico, India og Frankrike.
     * Høyden på LinkedIn aktivitet skjer i løpet av arbeidsdagen, med en topp på rundt middagstid. Mobile bruk, på den annen side, typisk topper rundt 20:00
     * Det er nesten 1 million lærere på LinkedIn, 20% av nettstedets brukere i tjenesteytende sektor, mens 9% jobber i finans og en annen 9% er i high-tech industri.

For de fleste av sine 7-års eksistens, har LinkedIn dominert sin nisje for sosial business brukere. Resultatet er en verdivurdering nærmer seg $ 3 milliarder og 5500 millioner månedlige sidevisninger. Selv om det ikke er noe Facebook, tror jeg de fleste ville elske å være i LinkedIn grunnlegger Reid Hoffmans sko akkurat nå.

I tillegg er det verdt å nevne at Clive Punter blitt forfremmet til global administrerende direktør for markedsføringsløsninger. Han har tidligere ledet divisjonen i Europa. Som tidligere CBS Outdoor sjef, vil Punter rapportere til Mike Gamson, senior visepresident for globalt salg.

LinkedIn har også oppnevnt tidligere AOL markedsfører Laurence Bret-Stern som sin første markedssjef for Europa, basert i sitt nye kontor i Paris. Hun vil rapportere til Nick Besbeas, visepresident for markedsføring.

Nettsiden som har mer 100 millioner medlemmer over hele verden, har enda ikke kjørt noen forbruker-vendt markedsføring. Det er imidlertid planlagt en kampanje for å øke sin profil i Frankrike.

 

Reklamer
Comments
One Response to “LinkedIn har passert 100 millioner brukere”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

  • Bloggstatistikk

    • 19 263 hits
%d bloggere like this: