Bedre kundeservice på Twitter

Vi har alle fått med oss at Twitter nå har gitt merkevarer/bedrifter muligheten til å sende direktemeldinger til hverandre uten at det går ut på timeline’en.

Blant de som virkelig vinner på denne nye muligheten er selskaper som bruker Twitter som et verktøy for kundeservice. En kan nå gi muligheten på sin konto for at hvem som helst kan sende en direktemelding (DM) til deg.

For øyeblikket kan du bare sende DMer til andre Twitter-kontoer som følger deg. Dette gjør at personer som allerede følger et firma og har spørsmål til kundeservice kan nå konfidensiell informasjon utveksles gjennom en privat samtale mellom bedrift og kunde på Twitter.

 Ifølge rapporter blir denne muligheten rullet ut til alle verifiserte kontoer, dvs at kjendiser nå også vil ha muligheten til å tillate sine fans til å sende dem direkte meldinger i tillegg til bedrifter. Selv om muligheten er der tviler jeg sterkt på at mange kjendiser vil benytte seg av det 🙂

 Å være en vanlig dødelig uten en verifisert Twitter-konto, vet en kanskje ikke at en verifisert konto på Twitter har noen andre innstillinger enn en vanlig konto. Se Media Bistro blogg innlegg for en screenshot som viser hvordan det ser ut.

Alt i alt ser dette ut som et godt trekk for merkevarer/bedrifter som ønsker en enklere og mer direkte kommunikasjonslinje med sine fans/kunder. Dette er enda en indikator på hvordan Twitter er villig til å gjøre sitt sosiale nettverk mer nyttig for merker/bedrifter, på samme linje som for oss andre.

Hva mener du?

Relaterte artikler:

Reklamer
Comments
One Response to “Bedre kundeservice på Twitter”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

  • Bloggstatistikk

    • 19 263 hits
%d bloggere like this: